Coronatesten

  • Heeft u symptomen van verkoudheid, griep, buikgriep of luchtweginfectie? U kan zich gerust bij ons in de praktijk laten testen (PCR-test). Maak hiervoor graag, bij voorkeur voor de middag en telefonisch, een afspraak via 050/78 92 40Online afspraken hiervoor zijn opnieuw mogelijk, we vragen echter wel om steeds buiten of in de auto te wachten tot de arts u komt halen. Dit om de patiënten in de wachtzaal te beschermen.
  • Voor testen in kader van hoogrisico-contacten of terugkeer uit rode zone kan u met een code (van de contact tracers), steeds op afspraak, terecht in de testcentra in Eeklo (huisartsenwachtpost) of Brugge (B-Park Blankenbergsesteenweg). Voor meer info en om afspraak te maken, volg deze link voor Eeklo, en deze link voor Brugge. Ook in Aalter (Labo Medina) zijn testen mogelijk (link)
  • Test nodig voor buitenlandse reis? Deze gebeuren via de voorziene centra. In Eeklo kan dit na afspraak (deze link), in Brugge (B-Park, meer info via deze link) kan dit ook, steeds na afspraak.
Coronatesten